Το Κουτί Με Τις Τρελές - Επεισόδιο 2ονΣε περίπτωση που χάσατε το πρώτο επεισόδιο της σειράς "Το Κουτί Με Τις Τρελές!" μπορείτε να ενημερωθείτε εν τάχυ, απο το προηγούμενο post.
Σε αυτό το δεύτερο μέρος συνεχίζω με άλλες τρείς φωτογραφίες απο το κουτί!

Αρχαιολογικός Χώρος Κνωσσού κοντά στο Ηράκλειο Κρήτης:Η Κρήτη είναι ένα μαγικό μέρος και ο συγκεκριμένος αρχαιολογικός χώρος μαζί με αυτόν της Φαιστού είναι δύο προορισμοί που αξίζει να τους βάλετε στο πρόγραμμα αν βρεθείτε στο νησί.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε φέτος (2007) στα τέλη Ιουλίου αρχές Αυγούστου στα ανάκτορα του παλατιού του Μίνωα στη Κρήτη απο το μπαλκόνι του δωματίου πάνω απο την αίθουσα του θρόνου. Όλη αυτή η ουρά σχηματίζεται έξω απο την αίθουσα του θρόνου απο ανθρώπους που όταν θα φθάσουν μπροστά στην αίθουσα έχουν ελάχιστο χρόνο για να ρίξουν απλά μια ματιά.

Είμαι σίγουρος οτι ο Μίνοας όταν έβγαινε στο μπαλκόνι και έβλεπε τα ανάκτορα, ένιωθε πολύ υπερήφανος....και 2000 χρόνια (και κάτι ψιλά) μετά....ακόμα θα καμαρώνει!

Ακαδημίας και Κάνιγγος:
Απο τη Κρήτη, στην Αθήνα...διασταύρωση Ακαδημίας και Κάνιγγος (νομίζω). Είναι λίγο δύσκολο να τη δείς κι όμως, η φωτεινή ταμπέλα της "Σιδηράς Κυρίας" είναι εκεί εδώ και 24 χρόνια:


Eden Project, Cornwall, United Kingdom:
Απο την Αθήνα στην Αγγλία και στο Eden Project. Το Eden Project αποτελείται απο 2 μεγάλα BioDomes μέσα στα οποία έχουν αναπτυχθεί δύο περιβάλλοντα, ένα τροπικό και ένα μεσογειακό μαζί με πολλά δείγματα χλωρίδας αλλά και πανίδας! Στον περιβάλοντα χώρο γίνοντε διάφορες εκδηλώσεις και υπάρχουν επίσης και πολλά "γλυπτά" σύγχρονης τέχνης...όπως αυτή εδώ η υπερμεγέθης μελισσούλα :-)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top