Τα Απομεινάρια Μιας Ημέρας...

Απλά όχι σήμερα...


Μη τη ψάχνεις...Ακυρώθηκε. Δε πάς μέχρι το Multi faith room να ρίξεις καμιά προσευχή μπάς και πετάξεις;... (που δεν, αλλά μια και το 'χουμε)Term-in-all...Αν σήμερα το σήμα είχε και μια κόκκινη διαχωριστική διάμετρο στον κύκλο θα ήταν το πιο αντιπροσωπευτικό λογότυπο.


Κατα τα άλλα...ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!!

Gdansk!

St. Petersburg!

Stalingrad!!!


Elbasan!

Petropavlovsk!

Baikonur!

Άντρας Σε Πλατφόρμα...Έργο Για Δύο Βαγόνια Και Φευγάτο White Balance


Στο Osterleyvich η αριστερή πινακίδα προσπαθεί να συγκρατήσει τους πιομένους απο το να πέσουν στις ράγες ενω η δεξιά πινακίδα προσπαθεί να συγκρατήσει τους αθώους απο το να πάρουν ένα μη αναγνωρισμένο taxi που μπορεί να τους βγεί βιαστής / κομμώτρια / δολοφόνος.

Φέτος στο Λονδίνο έπαιρνες γεύση και απο Ανατολικό Μπλόκ, μόνο με 10 λίρες στη διαδρομή Heathrow - City, αυτό είναι Value For Money!. Μια αφιλοκερδής και (όχι και τόσο) ευγενική προσφορά των αθεράπευτα απρόβλεπτων καιρικών συστημάτων.

'Μπρός γκρεμός...-και πίσω;;; Πίσω δεν υπάρχει, έριξε ένα καινούριο χιόνι απόψε και το South West (όπου και Plymouth!) έγινε η πιο χιονόπληκτη περιοχή...Severe Weather Warning...Κάτσε εκεί που είσαι.

Να πάμε πλάγια τότε!!! Πλάγια δεν γίνεται. Θέλανε κι άλλοι να πάρουν το Eurostar, να βγούν Βρυξέλες ή Παρίσι και απο εκεί ίσως κάτι να βρισκόταν για Ελλάδα αλλά τα αεροδρόμια είναι κλειστά (και θα είναι και αύριο)...Χώρια που έχει μια ουρά έξω απο το σταθμό του St.Pancras (Eurostar) που είναι δεν είναι 2 χιλιόμετρα, ανθρώπων που περιμένουν να πάρουν κάποιο απο τα βαριά καθυστερημένα Eurostar...

Οπότε τι κάνουμε;;;; LONDON BABY!!!!! Πότε είπαμε είναι η επόμενη πτήση; Στις 25/12/2010...Α....Ε έχουμε καιρό τότε...Ε μα ναί τι λέμε τόση ώρα;.....Ε αμα είναι έτσι εντάξει!

ΚαληνύχτZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz.....................
top