Πράσινη Συγκράτηση...

Δεντράκια Στην Ομίχλη...
(Όλες οι φωτογραφίες προέρχοντε απο τη προσωπική μου συλλογή)


Το Φρικάρισμα Του Μεγάλου Αδερφού


Πράσινη Συγκράτηση

Μα τι; Πρόκειται για άλλη μια εκδρομή του ΑΑ στον κόσμο της τέχνης; Μήπως ο κηπουρός ξοδεύει όλο του το χρόνο στο Second Life και αποφάσισε να ελαττώσει τα πολύγωνα στον κήπο γιατί του φαινότανε "βαρύς";!;!;!;!;!

Μηδέ για έργο τέχνης πρόκειται! Μηδέ για σχιζοφρενή κηπουρό!

Απλά, αυτό το μικρό...'παρκάκι' θα γίνει σε λίγο καιρό μια πράσινη ανάμνηση. Που θα τη κρατάνε ζωντανή μόνο τα προηγούμενα πολεοδομικά σχέδια καθώς θα μαζεύουν σκόνη και ποντικοκούραδα, προσεκτικά διπλωμένα και καταχωρημένα σε κάποιο συρτάρι, σε κάποιο φοριαμό, σε κάποιο υπόγειο...Στο μεταξύ, στην ίδια θέση, θα "προσθέτει αξία" με τη παρουσία του ένα....καινούριο κτήριο (!)

Τυχεά μέσα στην ατυχία τους τα δεντάκια πόκειται να μεταφεθούν σε τόπο χλοεό (όπως χλοοτάπιτας)...κάτι που για τα δεντράκια, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, είναι καλό! Και αυτό το...σαβάνωμα (το οποίο και πάλι, για τα δεντράκια είναι ότι καλύτερο) είναι μόνο η αρχή! Σε λίγο καιρό ένας εκσκαφέας θα ξεθρακώσει ευγενικά το χώμα γύρω τους και θα τα μεταφέρει στη καινούρια τους θέση, όπου θα συνεχίσουν χαρούμενα τη ζωή τους χλωροφλιαρόντας, προσφέροντας σκιά στους ανθρώπους και ανακούφιση στους σκύλους.

Ορίστε; Ομίχλη; Ναί είχε λίγο τις τελευταίες δύο μέρες...

Στο βάθος...Plymouth

4 σχόλια:

Λωτοφάγος είπε...

Και στη γειτονιά μου, όταν φτιάχνανε τον σταθμό του ηλεκτρικού για το 2004, είχαν ξεριζώσει αρκετά δέντρα με τη διαβεβαίωση ότι θα τα ξαναφύτευαν αλλού; Ένας θεός ξέρει αν το έκαναν.

AA είπε...

Χαίρετε Λωτοφάγε

Αν μπήκαν στο κόπο να τα βγάλουν μαζί με τις ρίζες (έχει μια διαδικασία), πιθανότατα τα μεταφύτεψαν.

Απο την άλλη, δεν κατάλαβα με ποιά κριτήρια επιλέγοντε ποιά δέντρα θα μετακομιστούν...Δύο απο αυτά (αρκετά μεγάλα) τα φάγανε...τα Orcs(!) (Φυσικά, θα "ανακυκλωθούν" σε σχολεία και άλλους "τόπους ψυχαγωγίας" σαν πριονίδι (!))

Να είστε καλά.

Maria Verivaki είπε...

it is unbelievable what lengths people go to, to show the world that they are environmentally freindly - what building are they putting up???

AA είπε...

Hello Med.Kiwi, long time no...(mutual) comment :-D (lots and lots of work lately)

Not exactly sure about the building... :-/

Δημοσίευση σχολίου

top