Δώσε Ένα Πτερύγιο Βοηθείας...

Διακόπτουμε τη κανονική ροή άρθρων του blog περί ταξιδίων, ινδιάνικων τοτέμ, σκατζόχοιρων και διαφόρων άλλων θεμάτων για να αναφερθούμε σε μια προσπάθεια που πραγματικά αξίζει προβολής.

Ο Αρχελών, ο γνωστός σύλλογος για τη προστασία της θαλάσσιας χελώνας, συμμετέχει μαζί με άλλους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς (MKO) στο διαγωνισμό της Eurocharity για ζωτική χρηματοδότηση με την οποία θα στηρίξει το έργο του...

Με τη συγκεκριμένη προσπάθεια ο σύλλογος δεν ζητάει χρηματοδότηση απο το κοινό...ζητάει μόνο την προτίμηση σας με 3 απλά κλίκ απο τη θέση σας.

Η σχετική ανακοίνωση είχε ώς εξής:

"Ο ΑΡΧΕΛΩΝ βρίσκεται στη 13η σειρά και ζητάει τη ψήφο σας για την ενίσχυση του Εθνικού Δικτύου Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών και ειδικότερα για την προσπάθεια ένταξης των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων στο εθνικό Δίκτυο Διάσωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση τους και την αποτελεσματικότερη προστασία των θαλασσίων χελωνών.

Στην περυσινή ψηφοφορία μεταξύ 20 οργανώσεων είχαμε καταλάβει την 2η θέση με 299 ψήφους, με πρώτους του Γιατρούς του Κόσμου με 307 ψήφους. Μόνο 8 ψήφοι μας στέρησαν την πρώτη θέση και την χρηματοδότηση. Φέτος με την υποστήριξή σας, θέλουμε να είμαστε εμείς που θα λάβουμε την τόσο πολύτιμη χρηματοδότηση!.

Ζητάμε από όλους όσους θέλουν να υποστηρίξουν το έργο μας
α) Να μεταβούν στο Site Ψηφοφορίας της Eurocharity
γ) Nα δώσουν μια έγκυρη διεύθυνση email και
δ) Nα ψηφίσουν ΑΡΧΕΛΩΝ (13η θέση) και άλλη μία ΜΚΟ.

Ο διαγωνισμός κλείνει τη Κυριακή -τα μεσάνυχτα- 30/11/08

(Σημείωση: Το Eurocharity θα σας στείλει αμέσως μετά ένα email με ένα link το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσετε για να επιβεβαιώσετε τη ψήφο σας. Μόνο τότε έχει καταμετρηθεί επιτυχώς.)

Εγώ προσωπικά σας συνιστώ τον Αρχελών και το MOM, σύλλογο για τη προστασία της Μονάχους-Μονάχους (τη παντέρμη)...

(Άρτει αφιχθέν χελωνάκι... Φωτογραφία της Specklet απο το Flickr)

Κοίτα εδώ φωτογένεια το ερπετό!...Κοίτα όσο προλαβαίνεις, γιατί έτσι όπως πάνε τα πράγματα, μόνο απο photo θα τις γνωρίζουμε.

(Ρε μάνα, πιο μακριά απο τη θάλασσα δε μπορούσες να μας αφήσεις;
Φωτογραφία της Frabuleuse απο το Flickr)

Καθ' οδόν προς τη θάλασσα το μικρό...σε αυτό το στάδιο, αν βγούν απο τα αυγά νύχτα (ή ρυχή αυγή), νομίζουν οτι τα φώτα απο τα μαγαζιά και τα club στη παραλία είναι αστέρια και πάνε προς τα εκεί για να βρούν το νερό....παίρνουν δηλαδή την εντελώς αντίθετη κατεύθηνση....Εκεί όμως βρίσκεται ο ξενυχτισμένος Αρχελώνοεθελοντής ο οποίος του δείχνει τον ίσιο δρόμο...


Ρίξτε μια ματιά στα website, αξίζει το κόπο.


Πηνελόπη, σου το έχω πεί ξανά, μ' αυτά και μ' αυτά, λεφτά δεν μαζεύοντε, πρέπει να κάνετε ένα ημερολόγιο με γυμνές χελώνες ή ένα CD με μουσική ενυδρείου (έστω σκυλάδικα διασκευασμένα για δελφίνια). Προλογίζει ο Αλέξης Κωστάλας! :-D

2 σχόλια:

Mediterranean kiwi είπε...

that tiny turtle really is an incredible work of nature

AA είπε...

No doubt! :-D

It's ready to roam the seas and live a long life...before it's caught in some net, hurt for fun or get hurt by a propeler :-/

It's tough being a turtle...And the way things are going, it's going to be tough being a living organism in general :-/

Δημοσίευση σχολίου

top