Το Κουτί Με Τις Τρελές - Επεισόδιο 4ον




"Το Κουτί Με Τις Τρελές" λοιπόν, μια σειρά άθρων (1,2,3) που ξεκίνησε πριν απο καιρό με αφορμή ένα κουτί γεμάτο φωτογραφίες και που στη συνέχεια εμπλουτίστηκε με φωτογραφίες απο ένα άλλο, ψηφιακό αυτή τη φορά κουτί με, κυριολεκτικά, φωτογραφική μνήμη!

Αυτές τις ημέρες και ενώ ο Μάνος έπαιζε εδώ το Tender Surrender παραγγελιά, στο παρασκήνιο επικρατούσε αναβρασμός!

Κάτι τρεξίματα με το διδακτορικό και τη δουλειά, κάτι ο καιρός που αναστατώθηκε τόσο πολύ που μέσα σε μια ημέρα είδαμε Βροχή, Χαλάζι (!), Χίονι(!!!) και αμέσως μετά καλοκαιρινή λιακάδα(!!!πάνω απο μία φορές!!!), κάτι το momentary lapse of reason, όχι των Floyd αλλά της mantalenas που κράτησε προς στιγμήν το όπλο απο τη λάθος μεριά (Συμβαίνει και στους καλύτερους ήρωες, πάρε για παράδεγιμα το Martin Riggs στο Φονικό Όπλο ;-) ) και τέλος ένα πολύ γρήγορο ταξίδι στη Φιλανδία τη προηγούμενη εβδομάδα κράτησαν τις σημειώσεις μου δεμένες σε χαρτί και το browser μου αρόδο απο το blog.

Ας είναι, όπως λέει και το ρητό, "μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" (και δε χάνει την αξία της ακόμα κι αν τη "κατεβάσεις" απο το internet). Στο κουτί έχουν μαζευτεί αρκετές, αυτό το post τους ανήκει...

"Θαύμα" της φύσης ή κακόγουστο ανθρώπινο "αστείο"; Όπως και να έχει αυτή η εικόνα ενός νεκρού κορμοράνου μπροστά ακριβώς απο τη πινακίδα που διαφημίζει Bird Watching Trips με μικρά πλοιάρια στο λιμάνι του Plymouth δημιουργεί μια έντονη αντίθεση...



Στην Αγγλία όπως ίσως θα ξέρετε ο κόσμος πίνει και πίνει πολύ! Αυτό το "ανεξάρτητο" τακούνι εντοπίστηκε χωρίς το τυχερό πόδι Κυριακή πρωί, πράγμα που σημαίνει οτι εκείνο το Σαββάτο βράδυ -αντίθετα με το τακούνι- θα ήταν αξέχαστο!
Αλλά ποιός θυμάται λεπτομέρειες τώρα; Το θέμα είναι οτι περάσαμε καλά.............(καλά δε περάσαμε;Που είναι το τακούνι ρε γαμμώτο;)



Και στη Φιλανδία πίνουν όμως...μάλλον το τραβάει το κλίμα. Τώρα δε ξέρω αν το παρακάτω λάθος έγινε σκόπιμα ή μέσα στη λήθη της "χθεσινοβραδυνής" οινοπνευματόδους ευφορίας, αλλά έχω την αίσθηση οτι τα Women's Interests δεν συνδιάζονται απόλυτα με τον πορνογραφικό τύπο...τουλάχιστον όχι στο πρακτορείο τύπου του αεροδρομίου του Helsinki!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

top